23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η απονομή στους Χιτ και η προτροπή των Σέλτικς: «Νικήστε τους Λέικερς» (vids+pics)

Οι Μαϊάμι Χιτ αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην Ανατολή για τη σεζόν 2019-2020 και τώρα θα παίξουν με τους Λος Άντζελες Λέικερς στους τελικούς του ΝΒΑ, στην Disney World του Ορλάντο.

Οι Μπόστον Σέλτικς, μετά την ήττα τους-αποκλεισμό, συνεχάρησαν τους εκπροσώπους της Φλόριντα για την επιτυχία τους, αλλά δεν έμειναν εκεί. «Σεβασμούς στους Μαϊάμι Χιτ. Καλή τύχη στους τελικούς. Νικήστε τους Λος Άντζελες Λέικερς», έγραψαν χαρακτηριστικά στο Twitter.

Οι «Κέλτες» είναι πολυνίκεις, με 17 κατακτήσεις, με τους Καλιφορνέζους να ακολουθούν με 16. Εάν οι «λιμνάνθρωποι» κερδίσουν φέτος τον τίτλο, θα τους «πιάσουν» στην κορυφή.  Αυτή είναι η έκτη φορά που οι Μαϊάμι Χιτ κατέκτησαν τον τίτλο στην Ανατολή, με το 2006, το 2012 και το 2013 να φθάνουν μέχρι τέλους, πανηγυρίζοντας και το πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στους Μπόστον Σέλτικς, ήταν μια φοβερή σειρά», ανέφερε από την πλευρά του ο προπονητής των νικητών, Έρικ Σπoέλστρα, για να προσθέσει: «Αυτό το γκρουπ παικτών είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είμαστε ευγνώμονες για αυτήν την ευκαιρία στη "φούσκα". Είναι δύσκολο να φθάσεις έως εδώ και θέλω να το χαρούν οι παίκτες μου, τουλάχιστον για μια νίκη, και μετά θα δούμε τους τελικούς».

Δηλώσεις έκανε και ο Τζίμι Μπάτλερ: «Έχω εμπιστοσύνη ότι αυτή η ομάδα μπορεί να φθάσει στον τίτλο. Είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον όλη τη σεζόν και δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε ακόμα τέσσερις νίκες να κάνουμε. Όλοι παίζουμε για αυτό, για τον τίτλο. Σημαίνει τα πάντα. Εάν μια ομάδα μπορεί να τα καταφέρει, αυτή είμαστε εμείς».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του έκτου τελικού της Ανατολής, Μπαμ Αντεμπάγιο, επεσήμανε: «Δεν μπορούσα να απογοητεύσω την ομάδα όπως έκανα την προηγούμενη ημέρα και τα κατάφερα. Πλέον, είμαστε στους τελικούς και θα προσπαθήσουμε για τον τίτλο. Είμαστε αουτσάιντερ όλη μας τη ζωή, όλοι σε αυτήν την ομάδα. Δεν κάνουμε, όμως, πίσω απέναντι σε κανέναν κι αυτό μου αρέσει σε αυτή την ομάδα».

https://www.youtube.com/watch?v=aUDNxMjRCp8

https://www.youtube.com/watch?v=WLTzqy7-L04



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ