20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ηρακλής: Επιμένει… κυπριακά

Ο Ηρακλής απέκτησε ακόμα μία παίκτρια από την Κύπρο, προκειμένου να τον ενισχύσει την καινούρια σεζόν στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Ο λόγος για τη Μαρία Σωτηρέλη, που έπαιζε μέχρι πέρυσι στην ομάδα του Ζήνωνα και την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα συνδυάσει σπουδές και μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη. «Είναι μεγάλη η χαρά μου που για την επομένη σεζόν θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ηρακλή, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνει. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Τέλος, θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω την ομάδα του Ζήνωνα για όσα μου πρόσφερε τόσα χρόνια», ανέφερε η Κύπρια διεθνής.

Θυμίζουμε πως ο «Γηραιός» έχει ήδη εντάξει στο ρόστερ του και την επίσης Κύπρια φόργουορντ, Μαρία Νικοδήμου, η οποία αγωνιζόταν πέρυσι στον Άτλαντα Πάφου.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας είναι ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη ακόμα μίας Κύπριας παίκτριας. Η Μαρία Σωτηρέλη θα είναι την νέα χρονιά στον Ηρακλή μας. Η διεθνής παίκτρια θα ενισχύσει την ομάδα του κόουτς Αστεριάδη στην περιφέρεια σε άμυνα και επίθεση. Η Μαρία είναι διεθνής με την εθνική ομάδα Νεανίδων της Κύπρου, που το καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Challengers Cup που διοργανώθηκε στην Ανδόρα και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο κόουτς Αστεριάδης έχει δημιουργήσει μια κυπριακή παροικία στην ομάδα και δείχνει να εμπιστεύεται πολύ την δουλειά που γίνεται στο νησί της Αφροδίτης. Η ομάδα ευχαριστεί πολύ την ομάδα του Ζήνωνα για την συνεργασία και η παίκτρια αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, για να ξεκινήσει τις σπουδές της και να ενσωματωθεί στην ομάδα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ