17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ηρακλής: «Πρώτη» με Αστεριάδη και Νικοδήμου (pics)

Την πρώτη προπόνησή του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τον βρει και πάλι στην Α2 Γυναικών, πραγματοποίησε ο Ηρακλής.

Ο κόουτς Κώστας Αστεριάδης και ο γυμναστής Κώστας Μαυράκης υποδέχθηκαν στο Ιβανώφειο τις παίκτριές τους και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την καινούρια σεζόν. Νέο πρόσωπο για το «Γηραιό» είναι η Κύπρια φόργουορντ Μαρία Νικοδήμου, η οποία αγωνιζόταν πέρυσι στον Άτλαντα Πάφου και θα συνδυάσει στη Θεσσαλονίκη σπουδές (ΤΕΦΑΑ) και μπάσκετ.

Η ανακοίνωση: «Ξεκίνησαν τα βάσανα για τα κορίτσια της ομάδας μας για την νέα σεζόν. Ο coach Αστεριάδης έχει σχεδόν όλα τα κορίτσια στη διάθεσή του. Τα κορίτσια με πολύ όρεξη και διάθεση είχαν μια πρώτη γεύση από το πρόγραμμα του γυμναστή μας coach Μαυράκη, που θα έχουν τις επόμενες βδομάδες με διπλές προπονήσεις και πολλή δουλειά.

Επίσης, έφθασε και μπήκε στην προετοιμασία της ομάδας η πρώτη μεταγραφή, η Κύπρια Μαρία Νικόδημου. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι άλλες προσθήκες της ομάδας. Να ευχηθούμε στα κορίτσια μας υγεία και πολλές διακρίσεις με την ομάδα».

Οι φωτογραφίες είναι από τον Ηρακλή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ