27.6 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζενίτ: Θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό σε σχεδόν γεμάτο γήπεδο! (vid)

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει το τριήμερο 12-14 Απριλίου στην Ρωσία για να αντιμετωπίσει την Ζενίτ και την ΤΣΣΚΑ αντίστοιχα για την διοργάνωση της Εuroleague και στο γήπεδο της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται οι παίκτες του Όντεντ Κάτας να είναι... θεατές ενός σπάνιου φαινομένου την φετινή σεζόν.

Για την ακρίβεια η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πήρε την σχετική άδεια από την κυβέρνηση της χώρας, ώστε να επιτραπεί για τα επόμενα παιχνίδια η είσοδος στον κόσμο όπου θα καλύπτει το 75% της χωρητικότητας, με αποτέλεσμα η ρώσικη ομάδα να έχει στο πλευρό της για τον εξ' αναβολής αγώνα με τον Παναθηναϊκό το κοινό της, όπου θα την ενθαρρύνει για την μάχη που δίνει για την πρόκριση στα πλέι οφ της Εuroleague.

Αυτό δεν είναι ακριβώς σπάνιο φαινόμενο για τα γήπεδα στη Ρωσία, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη σταδιακά η διαδικασία για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και μέχρι στιγμής επιτρέπεται το 25% της πληρότητας. Πλέον με το 75% των θεατών που θα βρίσκονται στις κερκίδες της “Sibur Arena”, αναλογεί σε 5.300 φιλάθλους από τις 7.120 συνολικά θέσεις του γηπέδου.

Αυτό είναι ένα ευχάριστο νέο για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ μετά την... αυτοκτονία που είχε το χθεσινό βράδυ από την Μπασκόνια, καθώς στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια για τη Εuroleague θα έχει τον κόσμο της ως έναν επιπλέον σύμμαχο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ