25.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Επικίνδυνη πρώτη έξοδος για Ολυμπιακό (vids)

Από τη Μόσχα ξεκινάει το φετινό «ταξίδι» του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, καθώς δοκιμάζεται στην «Arena Mytishchi» απέναντι στη Χίμκι (12/10, 20.00).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, γνωρίζοντας βέβαια πως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο κόντρα στο συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ, που πήρε δεκατρείς παίκτες στην αποστολή, είδε τον Κώστα Παπανικολάου να παίρνει μέρος χωρίς προβλήματα στην τελευταία προπόνησή τους, επί ρωσικού εδάφους, και λογικά θα βρίσκεται στη δωδεκάδα. Οι Πειραιώτες έχουν προγραμματίσει και χαλάρωμα, στην «Arena Mytishchi», το πρωί της Παρασκευής (12/10).

Οι Ρώσοι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, ενώ στο περιθώριο της αναμέτρησης θα τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Τάιλερ Χάνεϊκατ. Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν για ένατη φορά στην ιστορία τους, με τον Ολυμπιακό να μετράει πέντε νίκες και τη Χίμκι τρεις, με τους γηπεδούχους παράλληλα να μην έχουν χάσει ποτέ εντός έδρας στην πρεμιέρα τους στην Ευρωλίγκα. Διαιτητές του ματς θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 11/10
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Μπαρτσελόνα 95-75
Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 89-84
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Εφές Αναντόλου (Τουρκία) 71-90
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Νταρουσάφακα (Τουρκία) 109-93

Παρασκευή 12/10
Μπούντουσνοστ (Μαυροβούνιο)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 19.45 Novasports 4HD
Χίμκι (Ρωσία)-Ολυμπιακός 20.00 Novasports 1HD
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Μπασκόνια (Ισπανία) 20.00 Novasports 3HD
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)-Γκραν Κανάρια (Ισπανία) 20.45 Novasports 2HD

https://www.youtube.com/watch?v=DRTltwE1RkY

https://www.youtube.com/watch?v=XKHBxxtR1i0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ