16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πρώτη επίδειξη της ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ έκανε με το "καλημέρα" της φετινής Ευρωλίγκας σαφή τον αυτονόητο στόχο της, να πάει μέχρι το τέλος του δρόμου. Το 95-75  επί της Μπαρτσελόνα ήρθε με χαρακτηριστική άνεση, στο πρώτο ημίχρονο που έληξε με 51-29 ήταν ισοπεδωτική, έδειξε ότι έχει ζηλευτή πληρότητα και πλήθος λύσεων και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον. 

Η Μπαρτσελόνα απογοήτευσε. Εκανε μεταγραφές, έδειξε αποφασισμένη να επιστρέψει, στο παρκέ δεν έβγαλε τίποτα. Δεν είναι κριτήριο μια πρεμιέρα στην Μόσχα, αλλά δεν ήταν και ενθαρρυντική η εικόνα της. Το καλό της τρίτο δεκάλεπτο, όταν μείωσε στο 69-58, δεν είχε συνέχεια άρα μάλλον ήταν προϊόν χαλάρωσης των Ρώσων.

Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ: Να ψάχνεις για πρωταγωνιστές στην ΤΣΣΚΑ είναι το εύκολο. Ο Κόρι Χίγκινς πάντως καταφέρνει συχνά να μπαίνει... σφήνα στα πιο πρωτοκλασάτα και ακριβά ονόματα των συμπαικτών του. Ο αξιόπιστος Αμερικανός πήρε πάνω του την κατάσταση προς το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και οδήγησε την ΤΣΣΚΑ στο σαρωτικό δεύτερο που ουσιαστικά έκρινε και το ματς, δίνοντάς της ποιότητα και ρυθμό και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με 16 λάθη μέσα στην Μόσχα χάνεις και πολύ και το έπαθε η Μπαρτσελόνα. Οι Ρώσοι είχαν και 16 παραπάνω πόντους από βολές, με το εντυπωσιακό 31/34 έναντι 15/21 και όλα εξηγούνται.

 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ