23.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Εξετάζει Νοβάκοβιτς ο Ερμής Αγιάς (vid)

Ο Ερμής Αγιάς βρίσκεται σε αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Ρίχαρντς Κούκσικς, με τους ανθρώπους της Θεσσαλικής ομάδας να κοιτάζουν για αθλητή με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά, δηλαδή έναν φόργουορντ, που να καλύπτει περισσότερο την θέση «4» με πολύ καλό μακρινό σουτ.

Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Γιάννης Λίβανος και το επιτελείο του είναι ο 22χρονος Σέρβος φόργουορντ, Αλέξα Νοβάκοβιτς (2,00), ο οποίος αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της πατρίδας του με την ΚΚ Μλάντοστ Ζέμουν. Ο Νοβάκοβιτς σε 16 συμμετοχές έχει 13,1 πόντους με 37,7% στο τρίποντο, 6,3 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ, και δείχνει να συγκεντρώνει το πακέτο που αναζητούν στον Ερμή. Εκτός από την τωρινή του ομάδα, στην οποία βρέθηκε και πέρυσι (10,3 π., 5,7 ριμπ.) έχει αγωνιστεί στην Λα Ακίλα στην Ιταλία, αλλά και για ένα έτος στης Η.Π.Α και στο Ίστερν Ιλινόις.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «eleftheria.gr» εκτός από τον Νοβάκοβιτς, οι Θεσσαλοί εξετάζουν ακόμη έναν Σέρβο αθλητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ