21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Δούκας : Έκλεισε ιδανικα με Γαρμπή

Με μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκλεισε το ρόστερ του ο Δούκας, ο οποίος συμφώνησε με τον Κανέλλο Γαρμπή.

Ο 29χρονος γκαρντ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τη σεζόν 2019-2020 για να αγωνιστεί στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά :

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Κανέλλου Γαρμπή (1992, 1.83μ) στην ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας.

Ο 29χρονος γκαρντ άφησε πίσω του την Ιταλία και επέστρεψε στο Ελληνικό πρωτάθλημα επιλέγοντας την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων για να συνεχίσει την καριέρα του. Πρόκειται για μια ποιοτική προσθήκη που αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην περιφέρεια των «μπλε».

Είναι εργατικός προέρχεται από δύο πολύ καλές σεζόν στην Ιρπίνια, διαθέτει πλουραλισμό στο σκοράρισμά του και αναμένεται να βοηθήσει τον ΑΣΕΔ.

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Κανέλλος Γαρμπής έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος, η Δόξα Λευκάδας και ο Αρκαδικός ενώ τη σεζόν 2019-2020 έπαιξε στη G-League με τους Wisconsin Herd, τη θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς. Τα χρόνια του… κορονοϊου τον βρήκαν να πρωταγωνιστεί στην Ιταλική Ιρπίνια, ομάδα που αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία (Serie C)

ΓΑΡΜΠΗΣ: «ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟ» ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ο ΔΟΥΚΑΣ»

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και ο ίδιος δήλωσε για τη μεταγραφή του στον Δούκα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η νέα χρονιά θα με βρει στην Ελλάδα και τον ΑΣΕ Δούκα. Είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα, έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος της και έχω δει τον τρόπο που δουλεύει και λειτουργεί συνολικά.

Με περιμένει ένας μήνας σκληρής προετοιμασίας για να μπορέσω να βρεθώ στο αγωνιστικό επίπεδο που θέλω και πιστεύω ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να το ευχαριστηθούμε».

Η «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Κανέλλο Γαρμπή και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ