25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Έπαιξε μόνο ο Γαρμπής (vids)

Ο Κώστας Γαρμπής πήρε χρόνο συμμετοχής απέναντι στους Ουέστσεστερ Νικς, στη «Menominee Nation Arena», στην ήττα των Ουισκόνσιν Χερντ με 123-95 για την G-League.

O 26άχρονος γκαρντ έμεινε στο παρκέ για 16’ κι έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, τελειώνοντας με 5π. με 1/1 δίποντα και 1/1 τρίποντα, τέσσερα ριμπάουντ, πέντε ασίστ κι ένα κλέψιμο, ενώ υπέπεσε και σε ένα λάθος. Ο Ρόμπερτ Τζόνσον με 21π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ από τους νικητές από 23π. σκόραραν οι Στέφεν Ζίμερμαν και Μπίλι Γκάρετ.

https://www.youtube.com/watch?v=waGh5dEgjak

Την ήττα γνώρισαν και οι Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς, με 118-109 από τους Σάουθ Μπέι Λέικερς στο «UCLA Health Training Center», με το Ναζ Μήτρου-Λονγκ να μην αγωνίζεται αφού ήταν στην αποστολή των Γιούτα Τζαζ. Ο Τζάστιν Ρέγες με 21π. ξεχώρισε για τους φιλοξενούμενους, ο Τζόναθαν Ουίλιαμς με 22π. και ο Σκοτ Ματσάντο με 16π. και έντεκα ασίστ οδήγησαν τους Καλιφορνέζους στην επικράτηση.

https://www.youtube.com/watch?v=kx4_bbW4dqc

Οι Τέξας Λέτζεντς, από την πλευρά τους, νίκησαν με 110-95 τους Σιου Φολς Σκάιφορς στο «Comerica Center», αλλά ο Κώστας Αντετοκούνμπο έμεινε και πάλι εκτός. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ξαβιέ Ράταν-Μέις, έκανε double double με 12π. και δέκα ριμπάουντ και 21π. είχε ο Κουίνσι Έισι. Ο Γιάντε Μάτεν, με 23π., ηγήθηκε επιθετικά των ηττημένων.

https://www.youtube.com/watch?v=unDnqM3Vj9s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ