25.2 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Διπλή η χαρά για τον Ντε Γιονγκ (vids)

O Νίκολας Ντε Γιονγκ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Basketball Champions League και χάρηκε διπλά.

Η Ορτέζ έφθασε με εντυπωσιακό τρόπο στην πρώτη φετινή νίκη της στο φετινό BCL, επικρατώντας στο «Pabellon Multiusos Coliseum Burgos» της Σαν Πάμπλο Μπούργος. Ο 31χρονος σέντερ ήταν ο ηγέτης της, έχοντας 35π. με 6/9 βολές, 10/11 δίποντα και 3/6 τρίποντα, τέσσερα ριμπάουντ, ένα κόψιμο, αλλά και τρία λάθη, στα 27.09’ που έμεινε στο παρκέ. Βαθμολογήθηκε, παράλληλα, με 30 στην αξιολόγηση, συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα κι εν τέλει κατέκτησε και τον τίτλο του MVP.

«Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα. Έπαιξα εδώ πριν από δύο χρόνια, ως παίκτης της Σαραγόσα (2017-2018), κι ήξερα τι να περιμένω. Γνώριζα πως οι φίλαθλοι θα ήταν περίπου 10.000, γνώριζα πως είναι από τους καλύτερους στην Ισπανία. Ήταν μια υπέροχη στιγμή για εμένα και εκτιμώ πολύ το σεβασμό τους προς το πρόσωπό μου και την ομάδα. Αναγνώρισαν πως παίξαμε με μεγάλη καρδιά στο δεύτερο ημίχρονο», τόνισε ο Νίκολας Ντε Γιονγκ για τους γηπεδούχους, που τον χειροκρότησαν θερμά κατά την αποχώρησή του από το παρκέ κι ας «σκότωσε» την ομάδα τους.

https://www.youtube.com/watch?v=K6231hzi5Q4

Όσον αφορά στον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη εξήγησε πως η χαρά είναι διπλή κάθε φορά που μια καλή εμφάνισή του συνδυάζεται με το νικηφόρο αποτέλεσμα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι υπερήφανος που αναδείχθηκα MVP, αλλά το πιο σημαντικό είναι που η ομάδα μου κέρδισε. Πριν από δύο εβδομάδες έβαλα 31π. στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε στη δεύτερη παράταση από τη Λεβαλουά. Δεν είναι ίδιο το συναίσθημα. Ελπίζω να κερδίσουμε κι άλλα ματς στο μέλλον».

https://www.youtube.com/watch?v=f18Rn8SwSbo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ