18.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πέντε και να… καίνε στο BCL (vids)

O Μάρκο Σπίσου, ο Τζέισον Ριτς, ο Λαουάου Κονατέ, ο Σουλεϊμάν Μπράιμο και ο Νίκολας Ντε Γιονγκ αποτελούν την καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League για την 4η αγωνιστική, από την οποία θα προκύψει και ο πολυτιμότερος παίκτης.

Μάρκου Σπίσου (Σάσαρι): Με 22π. με 6/7 τρίποντα, εφτά ριμπάουντ και οκτώ ασίστ ο Ιταλός πλέι μέικερ βαθμολογήθηκε με 34 στη νίκη του συγκροτήματος της Σαρδηνίας επί της Τορούν στην Πολωνία.

Τζέισον Ριτς (Γκαζιαντέπ): Ο 33χρονος γκαρντ είχε 25π. με 5/8 δίποντα και 3/6 τρίποντα, πέντε ασίστ, τρία κλεψίματα και δύο ριμπάουντ, με την Γκαζιαντέπ να επικρατεί της Ρίγα στη Λετονία. Συγκέντρωσε, επίσης, 27 βαθμούς στην αξιολόγηση.

https://www.youtube.com/watch?v=tnR7tmI3TOo

Λαουάου Κονατέ (Τενερίφη): Το συγκρότημα των Καναρίων Νήσων πέρασε από την Τσεχία, νικώντας τη Νίμπουρκ, με τον 27χρονο γκαρντ/φόργουορντ να έχει 17π., οκτώ ριμπάουντ και έξι κλεψίματα, ενώ συγκέντρωσε και 27 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Σουλεϊμάν Μπράιμο (Χάποελ Ιερουσαλήμ): Με 33π. με 12/12 δίποντα, έξι ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κόψιμο κι άλλο ένα κόψιμο ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ κυριάρχησε στην εντός έδρας νίκη της Χάποελ Ιερουσαλήμ επί της Άνβιλ, όπως και στην αξιολόγηση, καθώς βαθμολογήθηκε με 40.

Νίκολας Ντε Γιονγκ (Ορτέζ): Η Ορτέζ πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη της στο BCL, με τον 31χρονο σέντερ να έχει κόντρα στη Σαν Πάμπλο Μπούργος 35π. με 10/11 δίποντα και 2/6 τρίποντα και τέσσερα ριμπάουντ, ενώ βαθμολογήθηκε με 30 στην αξιολόγηση.

https://www.youtube.com/watch?v=K6231hzi5Q4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ