28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελέγκος : «Μας στέρησαν τη νίκη»

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να φύγει με το διπλό από την Καστοριά, και έχοντας τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού ηττήθηκε χάρη σε ένα σουτ του Ανδρέα Πετρόπουλου στα 1,6'' πριν το φινάλε.

Ο Κώστας Δελέγκος στις δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, ενώ ζήτησε σεβασμό στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του : 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Παίξαμε με μεγάλη ενέργεια και ένταση στο ματς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40'. Δικαιούμασταν την νίκη θεωρώ 100%, αλλά δυστυχώς μας την στέρησαν. Ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα και απαιτούμε το ανάλογο σεβασμό. Ακόμα και έτσι όμως, χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από ένα μεγάλο σουτ, ενώ εμείς νωρίτερα αστοχήσαμε σε μια βολή. Χρειάζεσαι και τύχη για να πάρεις τέτοια ματς και εμείς δυστυχώς δεν είχαμε σήμερα. Οφείλουμε να συνεχίσουμε, θα δουλέψουμε σκληρά αυτήν την εβδομάδα, για να κερδίσουμε το επόμενο ματς στην έδρα μας με το Πευκοχώρι, που είναι πολύ σημαντικό. Συγχαρητήρια στην Καστοριά και καλή συνέχεια εύχομαι στο πρωτάθλημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ