21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Δέδας: «Δεν είμαι εδώ για να κλαίω, σύντομα θα είμαστε όπως πρέπει» (vid)

Ο Στέφανος Δέδας αναφέρθηκε στα προβλήματα της ΑΕΚ αλλά και στη βελτίωση που περιμένει μαζί με τις προσθήκες, αμέσως μετά τη «βαριά» ήττα από τον Παναθηναϊκό με 100-75 για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να κλαίει και να τα βάζει με την τύχη του για τους πολλούς τραυματισμούς. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι σύντομα η ομάδα θα είναι όπως πρέπει και όπως την ονειρεύεται ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων».

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω video:

Εν συνεχεία στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός αν εξαιρέσουμε το πρώτο διάστημα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Από τη μεριά μας εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε μία τακτική και να συντηρήσουμε τους παίκτες και να μην επιβαρυνθούν ενόψει της Δευτέρας που έχουμε δύσκολο ματς, αλλά δεν καταφέραμε γιατί ο Ανγκόλα αποχώρησε τραυματίας, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι. Έχω συνηθίσει πλέον.

Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά όταν το ματς ξέφυγε είχα σκοπό να συντηρήσω την ομάδα και να προφυλάξω τους παίκτες. Κρατάμε τη συμμετοχή του Καρλή και στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι. Το λέω και το πιστεύω. Έχουν ενσωματωθεί παιδιά στην προπόνηση και σιγά σιγά η ομάδα θα γίνει όπως πρέπει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ