13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιατράς εν μέσω μπουγέλου: «Δεν ξέρω αν έχουν καταλάβει τι κάναμε» (vid)

Ο Μάκης Γιατράς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ εν μέσω μπουγελόματος από σύσσωμη την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας, μετά την κατάκτηση του πρώτου ελληνικού Super Cup, το οποίο ήταν και το πρώτο τρόπαιο για τους Αχαιούς στην μεγάλη κατηγορία.

Για την πορεία του Προμηθέα όλα αυτά τα χρόνια: «Είναι ο πρώτος τίτλος. Είμαι ευτυχισμένος. Η ομάδα έκανε δυο παιχνίδια σε δυο μέρες, αν και ανέτοιμη. Παίξαμε με διάθεση και πάθος. Το Περιστέρι ήταν τρομερό, αλλά είχαμε συγκέντρωση. Στο τέλος ο Μίλερ μας βοήθησε να κερδίσουμε. Θέλω κόσμο στο γήπεδο, είναι μεγάλη χαρά για όλους. Για τον Προμηθέα, για την Πάτρα, για όλη την Ελλάδα».

Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Προμηθέα έκαναν... μπουγέλο τον Έλληνα προπονητή και τον αγκάλιασαν. Ο ίδιος συγκινήθηκε και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε μια παρέα. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνουν πάντα τι τους λέω. Αλλά έχουμε κίνητρο, διάθεση. Σήμερα γράψαμε ιστορία, πήραμε ένα τουρνουά με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Περιστέρι. Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, είναι ακόμα Σεπτέμβρης. Δικαιούμασταν έναν τίτλο, μας τον έδωσε ο Θεός σήμερα. Κάθε χρόνο τρυπάμε το ταβάνι μας. Θέλει τύχη, ικανότητα και παρέα. Είμαστε μια παρέα, γουστάρουμε που είμαστε όλοι μαζί στο γήπεδο».

Για τον Ίαν Μίλερ, που «καθάρισε» τον τελικό: «Υπάρχει ένα σταφ ανθρώπων. Έχω τρομερούς προπονητές δίπλα μου. Μην λέμε μόνο τα καλά, υπάρχουν και επιλογές που δεν βγαίνουν. Είναι ακόμα νωρίς, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τον Βαγγέλη Λιόλιο: «Με έχει βοηθήσει και με έχει βελτιώσει σαν άνθρωπο. Είναι η στιγμή που πρέπει να το πω. Είμαι ευγνώμων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ