21.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Γενική κινητοποίηση στον ΠΑΟΚ (pic)

Ενδείξεις για εκτόνωση της κατάστασης και επίλυση των θεμάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης, υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ. Η κατάσταση είναι δύσκολη τους τελευταίους μήνες κάτι που αποτυπώθηκε στην καθημερινότητα της ομάδας που έχασε δύο παίκτες (Αθηναίου, Μορέιρα). Η κατάσταση όμως έφτασε στο απροχώρητο μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Η παρέμβαση της οικογένειας Σαββίδη όμως φαίνεται ότι θα δώσει τη λύση.

 


Μετά την ανάρτηση της περασμένης Παρασκευής μέσα από την οποία προανήγγειλε τη διάθεση μέρους των εσόδων των τελευταίων αγώνων του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, χθες το βράδυ υπήρξε συνάντηση που φανερώνει την αλλαγή του κλίματος. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς συναντήθηκε μετά από αρκετούς μήνες με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη, με τον τελευταίο μάλιστα να κάνει γνωστή τη συνάντηση μαζί του, καθιστώντας σαφές ότι οι πληρωμές προς τους παίκτες δεν θα είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ.

 

 


Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα έκανε μία ακόμη ανάρτηση, απευθυνόμενος προς τους Γκος και Χάτσερ καλώντας τους να μαζέψουν τα πράγματα τους και να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη τονίζοντας: “Εχουμε σημαντικό παιχνίδι σύντομα και πρέπει να προκριθούμε” υπονοώντας τις ευρωπαϊκές συναντήσεις με την ΑΕΚ.

 


Σημάδι ότι κάτι αλλάζει προς τη σωστή κατεύθυνση είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα το πρωί οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ. Κάλεσαν τους οικονομικά εύρωστους ΠΑΟΚτσήδες να βγουν μπροστά, τον Α.Σ. ΠΑΟΚ να προχωρήσει τη διαδικασία εξεύρεσης επενδυτή και υποσχέθηκαν βοήθεια στο γήπεδο αλλά και μέσω της εφαρμογής “keeppaokalive”.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ