24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αργεί να επιστρέψει ο Γκιούλης

Άτυχος στάθηκε φέτος ο Ματθαίος Γκιούλης, καθώς όπως διαπιστώθηκε θα μείνει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο παίκτης του ΑΟΚ Χανιά ταξίδεψε στην Αθήνα για εξετάσεις, αλλά η ιατρική γνωμάτευση έδειξε πως έχει κύστη στο επιγονάτιο και οι πρώτες προβλέψεις αναφέρουν ότι θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για το επόμενο εξάμηνο, χάνοντας σημαντικό μέρος των παιχνιδιών των Κρητικών στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με ανακοίνωσή τους οι Χανιώτες: «Να ευχηθούμε στον παίκτη μας καλή ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας μας».

Στο μεταξύ, το βράδυ της Πέμπτης (28/09) πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΑΟΚ Χανιά πριν από τη συμμετοχή του στο τουρνουά προετοιμασίας «Βασίλης Παδουβάς» στο Ηράκλειο (29-30/09). Πέραν του προβλήματος με τον Γκιούλη και του προγράμματος προπονήσεων που έχει ενταχθεί ο Δημήτρης Αράπης (είναι στο τελικό στάδιο), οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ροδά. Μάλιστα, στα δύο ματς στην κρητική πρωτεύουσα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Τασιούδης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ