27.3 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Αποθέωση για τον… αντίπαλο Τόμας (vid)

Οι Σέλτικς υποδέχονται τους Καβαλίερς, με το ματς αυτό να σηματοδοτεί και την επιστροφή του Αϊζέια Τόμας στο «TD Garden», η οποία έστω κι αν δεν αγωνίζεται, έγινε με επευφημίες από τους φίλους των πρώτων.

Μπόστον Σέλτικς εναντίον Κλίβελαντ Καβαλίερς... μέρος δεύτερο ονομάζεται η αναμέτρηση που διεξάγεται στο «TD Garden», αφού λογικά οι δύο ομάδες θα είναι εκείνες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ανατολής, με τους «τριφυλλοφόρους» να έχουν έως τώρα το προβάδισμα στην Περιφέρεια. Στο ματς αυτό, ο Αϊζέια Τόμας επέστρεψε ως αντίπαλος των «Κελτών» και η είσοδός του στο παρκέ δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο άλλοτε ηγέτης του συνόλου του Μπραντ Στίβενς εισήλθε αμέσως μετά το τέλος της πρώτης περιόδου και οι φίλοι των Σέλτικς τον υποδέχθηκαν με αποθέωση προς το πρόσωπό του, δείχνοντάς του με αυτό τον τρόπο ευγνωμοσύνη για όσα πρόσφερε στο σύλλογο, στο διάστημα κατά το οποίο βρέθηκε σε αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «ΙΤ» δεν αγωνίζεται σε αυτό το παιχνίδι, επειδή δεν επιτρέπεται να παίζει σε back-to-back παιχνίδια, έχοντας ήδη κάνει το ντεμπούτο του με τους «Ιππότες» την προηγούμενη μέρα, απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο του εν λόγω αγώνα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην πρώην ομάδα του, επισημαίνοντας πως «Αγαπάω αυτή την πόλη, αυτό τον οργανισμό. Μου έδωσαν τη δυνατότητα να γίνω αυτός που πάντα ήθελα να είμαι και δεν είναι αρκετό να τους ευχαριστήσω. Δεν αισθάνομαι άσχημα γι' αυτούς, λοιπόν, και είμαι χαρούμενος που γύρισα». Ο Τόμας μίλησε και για τη σχέση του με τον GM των «Κελτών», Ντάνι Έιντζ, ο οποίος τον «πίκρανε» με την απόφασή του ουσιαστικά να «χρίσει» τον Κάιρι Ίρβινγκ ηγέτη της ομάδας αντί εκείνου με την περίφημη θερινή ανταλλαγή μεταξύ των δύο ομάδων, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Ντάνι, μου έστειλε μήνυμα χθες το βράδυ και είμαστε μια χαρά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ