27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποθέωση για Ομπράντοβιτς, νίκη για Φενέρμπαχτσε (vids)

Η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, κερδίζοντας με 89-79 την Μπαντίρμα για τη 13η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, με τους φιλάθλους να εκφράζουν τη στήριξή τους στο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μετά τους διοικούντες το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης και ο κόσμος έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στο Σέρβο προπονητή, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του κατά την παρουσίαση της ομάδας στο «Ulker Spor Ve Etkinlik Salonu». Ανάρτησαν, μάλιστα, και πανό το οποίο έγραφε στα αγγλικά: «Μείνε μαζί μας για πάντα».

«Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος, ήταν κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη αυτή. Στα έξι χρόνια που είμαι εδώ οι φίλοι της ομάδας έχουν δείξει ουκ ολίγες φορές το πάθος τους για τη Φενέρμπαχτσε και μας στηρίζουν συνέχεια. Τους ευχαριστώ πολύ», ανέφερε μετά το τέλος του ματς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι πήραν εξ αρχής το προβάδισμα και παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους έφθασαν στην κατάκτηση της νίκης, με το Λουίτζι Ντατόμε να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 18π., ενώ «διπλός» με 12π. και έντεκα ριμπάουντ ήταν ο Ζοφρί Λοβέρν και 8π. αλλά με 2/11 σουτ εντός παιδιάς, έξι ριμπάουντ κι εννέα ασίστ είχε ο Κώστας Σλούκας σε 33.44’.

«Θα πω μόνο αυτό: ευχαριστούμε τους φίλους μας για την ατμόσφαιρα αυτή. Τους κάναμε υπερήφανους παλαιότερα, φέτος όμως όχι. Είναι πάντα κίνητρο για εμάς η παρουσία τους. Μας θυμίζουν ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και ήρθαν εδώ, σε ένα ματς που ήταν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής», αρκέστηκε να δηλώσει από την πλευρά του ο Έλληνας γκαρντ.

Ο Εμάνουελ Τέρι που έκανε double double με 21π. και δέκα ριμπάουντ και ο Ομάρ Προύιτ με 19π. και έξι ριμπάουντ ξεχώρισαν από τους παίκτες του Χακάν Ντεμίρ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ