18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στηρίζει Ομπράντοβιτς η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα και, μάλιστα, στον τελευταίο αγώνα της έχασε από την ουραγό Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης μες στο «Ulker Sports And Event Hall».

Το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης έχει μόλις πέντε νίκες σε δέκα αγώνες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, ενώ εντός συνόρων βρίσκεται στην τρίτη θέση μαζί με την Τόφας, με 9-3. Πολλά ακούστηκαν τελευταία για το Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κάποια τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν μέχρι και για επαφές των διοικούντες την ομάδα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και προπονητή της Καρσίγιακα Ουφούκ Σαρίτσα για να τον αντικαταστήσουν, αλλά η Φενέρμπαχτσε εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στο Σέρβο κόουτς.

Η ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να εξηγήσουμε και να δώσουμε πληροφορίες για την ατζέντα της ομάδας. Η Φενέρμπαχτσε έχει κάνει τις προετοιμασίες της για τη φετινή σεζόν μαζί με τον κόουτς Ομπράντοβιτς, με στόχο να παλεύει σε όλες τις γραμμές από την αρχή της χρονιάς. Δυστυχώς, βρισκόμαστε μακριά από το σημείο που θα θέλαμε και περιμέναμε να είμαστε. Η διοίκηση εμπιστεύεται και πιστεύει την ομάδα, της οποίας ηγείται ο Ομπράντοβιτς. Οι πληροφορίες μερικών Μέσων, που αναφέρουν ότι έχουμε ξεκινήσει διάλογο με τον Ουφούκ Σαρίτσα, είναι ψευδείς και εντελώς τεχνητές. Αυτά που διαδίδονται μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι ρεαλιστικά. Στέλνουμε σημαντικό μήνυμα στον κόσμο μας: να περιμένετε επίσημη ενημέρωση από την ομάδα και να μη δίνετε σημασία στις φήμες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ