14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναβλήθηκε το Ζενίτ-Παναθηναϊκός

Ακόμη ένα ματς του Παναθηναϊκού στη φετινή Εuroleague οδηγήθηκε σε αναβολή, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει την αναβολή της αναμέτρησης των πρασίνων με τη Ζενίτ (29/10) λόγω του κρούσματος κορονοϊού που εντοπίστηκε σε μέλος του Παναθηναϊκού.

Τελειωμό δεν έχουν οι αναβολές στη Εuroleague με τον κορονοϊό να «θερίζει» ολόκληρη την Ευρώπη και να μην... γλιτώνουν αρκετές ομάδες. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα ζήτησε από χθες την αναβολή της αναμέτρησης με τους Ρώσους για την έκτη αγωνιστική λόγω της νομοθεσίας που επικρατεί στη χώρα που αποβλέπει στην επιβολή καραντίνας στην ομάδα μόλις εντοπιστεί θετικό κρούσμα.

Οπότε ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να έχει στην αποστολή του τουλάχιστον οκτώ παίκτες όπως ορίζει ο κανονισμός της Εuroleague. Oι πράσινοι είχαν ενημερώσει από την Τρίτη (27/10) για αυτή την εξέλιξη ώστε να μην ταξιδέψει άσκοπα σήμερα το πρωί για την Κων/πολη αρχικά και μετά για την Αγία Πετρούπολη.

Η διοργανώτρια αρχή αναμένεται να επικοινωνήσει με τις δύο ομάδες ώστε να ανακοινωθεί σύντομα καινούργια ημερομηνία για την αναμέτρηση μεταξύ τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ