28.4 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Αλλάζει Κον, βλέπει Κεμπ ο Κόροιβος

Ενα νέο... ανακάτεμα στην τράπουλα του ρόστερ θα επιχειρήσουν στον Κόροιβο εν όψει της τελικής ευθείας και της κορύφωσης της προσπάθειας για παραμονή στην κατηγορία. Το γεγονός ότι στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Τράβις Κον δεν πάτησε στο παρκέ δεν ήταν τυχαίο, αφού ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να... θυσιαστεί σε μια γενική προσπάθεια αλλαγής αγωνιστικού στιλ.

Ο Κον ήταν μια ποιοτική προσθήκη στην περιφέρεια, όμως στην πράξη φάνηκε ότι εκεί δημιουργήθηκε... συνωστισμός ενώ μέσα στην ρακέτα υπάρχει φανερή λειψανδρία. Ακόμα και η πρόσθεση του Λάνγκφορντ που ακολούθησε, δεν κάλυψε την θέση του σέντερ, αφού ο Αμερικανός παίζει πιο έξω και έχει μείνει ο Σαχπατζίδης να παλεύει ουσιαστικά μόνος του.

Η αναγκαστική... θυσία που αποφασίστηκε και λογικά θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών, θα ακολουθηθεί από προσθήκη ψηλού λοιπόν, χωρίς αυτή να είναι και εύκολη περίπτωση στην παρούσα φάση και με τα περιορισμένα χρήματα που μπορεί να διαθέσει ο Κόροιβος.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος και οι συνεργάτες του μελετούν κάθε πιθανή περίπτωση και μία που έχει ξεχωρίσει αφορά στον λευκό Αμερικανό σέντερ Ανταμ Κεμπ. Αυτός αγωνίζεται στην Βουλγαρία με την Μπερόε, είναι 28 ετών με ύψος 2,08, έχει προϋπηρεσία σε Αστάνα και Σαρλερουά και αν οι διαπραγματεύσεις δείξουν ότι η συνεργασία είναι εφικτή, αφού θεωρείται παράξενο τέτοια εποχή να υπάρχει... διαθεσιμότητα ενός πολύ καλού παίκτη, τότε αυτή θα είναι η περίπτωση που θα προκριθεί για τον Κόροιβο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ