16.6 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Ίρβινγκ: «Κανείς δε μας νικά σε σειρά»

Οι Σέλτικς έχασαν τα δύο τελευταία τους παιχνίδια στο ΝΒΑ, αλλά ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν ειίναι προβληματισμένος, θεωρώντας πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο στα playoffs.

Άλλο πράγμα η κανονική περίοδος στο ΝΒΑ, άλλο τα playoffs. Και αυτό, το ξέρει πολύ καλά ο Κάιρι Ίρβινγκ, που έχει περάσει από παρόμοιες καταστάσεις και, βλέποντας τους Μπόστον Σέλτικς να μην μπορούν ακόμη να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στην Ανατολή, δε δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα, παρότι έχασαν και από τους Σικάγο Μπουλς, που έχουν τεθεί εκτός μάχης για τα playoffs.

Σε αυτό το μήκος κύματος, άλλωστε, κυμάνθηκαν οι δηλώσεις του, αφού τόνισε όμως ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του οφείλουν να αποδώσουν σε πιο υψηλό επίπεδο, παρακολουθώντας προσεκτικά όλα τους τα λάθη στο βίντεο. «Δεν ενοχλούμαι από αυτές τις ήττες πια. Είναι απλά κομμάτι της κανονικής περιόδου. Στα playoffs, ετοιμάζεσαι για μια συγκεκριμένη ομάδα, ένα συγκεκριμένο αντίπαλο και δε βλέπω κανέναν να μπορεί να μας νικήσει σε σειρά επτά παιχνιδιών», τόνισε μεταξύ άλλων, θεωρώντας πως καμία ομάδα δεν μπορεί να τα βάλει με τους «Κέλτες» σε βάθος χρόνου.

Αυτό μένει να αποδειχθεί την άνοιξη...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ