13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άμεση έναρξη προπονήσεων στην Α2, καλύπτει τα τεστ ο ΠΣΑΚ

Άμεσα κινήθηκε η ΕΟΚ, και όπως αναφέραμε μετά την εισήγηση των λοιμωξιολόγων πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

Συγκεκριμένα, και αναφορικά με το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, απέστειλε τρία έγγραφα στις ομάδες τις οποίες ενημερώνει πως θα γίνονται τα τεστ, και πως θα συμπληρώνουν το έγγραφο με τα μέλη τα οποία το έκαναν, τα οποία δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 25 για κάθε σωματείο.

Επίσης, αναφέρει πως 48 ώρες μετά τα τεστ η εκάστοτε ομάδα θα μπορεί να πατήσει παρκέ, και να προπονηθεί, έχοντας λάβει φυσικά την επικυρωμένη λίστα, ενώ θα γίνεται ένα τεστ στην αρχή κάθε εβδομάδας. Ο ΠΣΑΚ επίσης με δική του επιστολή αναφέρει ότι καλύπτει τα τεστ, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Πλέον τα πάντα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά αναφορικά με τις προπονήσεις, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο με ποιο τρόπο και με ποια φόρμουλα θα ολοκληρωθεί η σεζόν, αλλά και το πως θα καλυφθούν οι αιτιάσεις των ομάδων για οικονομική ενίσχυση, γεγονός που αποτελεί σοβαρό παράγοντα για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του ΠΣΑΚ : «Ο ΠΣΑΚ έκανε το... καθήκον του

Με επιστολές προς την Ομοσπονδία και τις ομάδες, ανακοίνωσε εγγράφως την ανάληψη της υποχρέωσης καταβολής του κόστους διενέργειας των τεστ covid προκειμένου να επανεκκινήσουν οι προπονήσεις της Α2 παρέχοντας όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την υλοποίηση της ανωτέρω ενέργειας.
Πλέον, περιμένουμε το σχεδιασμό της διοργανώτριας αρχής».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ