23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Περίπατος» του Παναθηναϊκού με πρωταγωνιστή τον Μήτογλου

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από την έδρα του Πανιωνίου με 115-74, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της Basket League για το 2019.

Οι πρωταθλητές βελτίωσαν το ρεκόρ τους ανεβαίνοντας στο 12-1, ενώ οι ηττημένοι έπεσαν στο 5-8 και παραμένουν εκτός της επικίνδυνης ζώνης, στο φινάλε του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι «πράσινοι» μετά το 14-10 στο 4' έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ του «Σοφία Μπεφόν» και φάνηκε η μεγάλη ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων.

Ο Ρικ Πιτίνο θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους ενόψει και της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ από την πλευρά του ο Λίνος Γαβριήλ έδωσε κι αυτός ευκαιρίες, με τον νεαρό Σέργιο Τσιμπούκη να σημειώνει το πρώτο του καλάθι στην Basket League.

Ο «ΔΙΠΛΟΣ»: Ο Ντίνος Μήτογλου σκόραρε 19 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ σε 20'53'' συμμετοχής φτάνοντας σε double double, ενώ 18 πόντους και 8 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαγιάννης. Και οι έντεκα παίκτες που έπαιξαν σκόραραν, δεν αγωνίστηκε ο Νίκος Παππάς. Για τους ηττημένους ο Ρίκι Μακ Γκιλ ηγήθηκε με 17 πόντους. 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Όπως είναι λογικό, το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, ωστόσο αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι 62 πόντοι που σημείωσε ο Παναθηναϊκός μέσα από τη ρακέτα, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν όλους κι όλους 26.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ