14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το απόφθεγμα-απάντηση του Λαυρίου (vid)

Το Λαύριο γνώρισε την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Λαυρεωτικής, μετά την επανάληψη των τελευταίων 31.4’’, αλλά εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια του αναφορικά με την παραμονή του στην Basket League.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, επαναλήφθηκαν ύστερα από περίπου πέντε μήνες και ανέτρεψαν το σκηνικό, αφού αρχικά είχαν κερδίσει οι «κυανοκίτρινοι», αλλά τη Μ. Τετάρτη (24/04) το ροζ φύλλο κατέληξε στους «θαλασσί». Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη, πάντως, εξακολουθούν να ελπίζουν βάσιμα για τη σωτηρία τους, αρκεί την τελευταία αγωνιστική να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ήφαιστου Λήμνου, εντός έδρας. Δείτε, εδώ, όλα τα σενάρια.

Το Λαύριο «απάντησε» για την ήττα του από τους νησιώτες με βίντεο από το πρώτο ματς, της 17ης Νοεμβρίου, και μια ιστορική φράση του Μαχάτμα Γκάντι. Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε: «Επειδή το… έργο το έχουμε ξαναδεί ας ξαναθυμηθούμε το σπουδαίο απόφθεγμα: Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς. Συνεχίζουμε…».

https://www.youtube.com/watch?v=Am9sEcPKvJQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ