19.2 C
Athens
Δευτέρα, 10 Μαρτίου, 2025

Σλούκας: “Nιώθω καλύτερα όσο περνάει ο καιρός”

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο παίκτης που κράτησε τα ηνία του Ολυμπακού στη νίκη του επί της Αρμάνι Μιλάνο. Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στην κάμερα της Ευρωλίγκας λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

"Όσο περνάει ο καιρός νιώθω και καλύτερα στην ομάδα, όπως είναι λογικό. Μπορεί να έπαιζα εδώ και παλιότερα, να ξέρω κάποιους παίκτες, αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Όλοι με βοηθούν και βοηθούν την ομάδα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ιδιαίτερα μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Είχαμε μεγάλο κίνητρο, γιατί ξέραμε πως παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ήταν αήττητη. Ελέγξαμε όμως το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και αξίζαμε τελικά τη νίκη".

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, τόνισε: "Η ομάδα είχε έξτρα κίνητρο. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ σημαντική νίκη, αλλά την αφήνουμε πίσω γιατί έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Μακάμπι. Ομάδες με εμπειρία όπως η Μακάμπι αντιδρούν, αλλά αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο θα έχουμε ευκαιρίες να κερδίσουμε. Το σημαντικό ήταν η καλή άμυνα που παίξαμε, Ελέγξαμε τον ρυθμό και βάλαμε μεγάλα σουτ. Ήμασταν πιο σωστοί στις επιλογές μας στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε πιο συγκεντρωμένα και πετύχαμε μεγάλα καλάθια. Η αλήθεια είναι πως χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ. Οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου με βοηθάνε. Είναι ακόμα η αρχή και συνεχίζουμε. Ή ήττα στην πρεμιέρα δεν έπρεπε να έρθει. Ρεφάραμε με τη νίκη αυτή. Ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι και να βρεθούμε στην οκτάδα, γι αυτό παλεύουμε. Για μένα έχει σημασία να κερδίζει η ομάδα και να βοηθάμε την ομάδα να κερδίζει. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα. Είναι σημαντικό η ομάδα να κερδίζει γιατί αποκτάει μέταλλο και χαρακτήρα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ