Ο Γιώργος Πρίντεζης με 15 πόντους ήταν ο δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου "χτυπώντας" μέσα στη ρακέτα, όπως και ο Ογκουστίν Ρούμπιτ. Ο ίδιος δήλωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα: "Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι γιατί ερχόμαστε μετά από μια κακή ήττα (από την Μπάγερν Μονάχου). Είχαμε παρουσιάσει μια βελτιωμένη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια και σήμερα βγάλαμε μια καλή εικόνα στο παρκέ και πήραμε τη νίκη. Αποφύγαμε τα εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, κάτι στο οποίο αρέσκεται η Άλμπα και πήραμε μια πολύ καλή νίκη".
Λίγο αργότερα είπε αρκετά περισσότερα μιλώντας στην κάμερα της Nova..
«Προχθές χάσαμε δικό μας παιχνίδι και μας πείραξε πολύ. Έχουμε βελτιωθεί, αλλά το σημαντικό τώρα, είναι να κερδίζεις. Όσο καλά και να παίζεις, αν δεν νικήσεις, δεν φτάνει. Ξέραμε πως παίζαμε με μια ομάδα πολύ καλή και δεν μπορούσαμε να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό, γιατί θα μας τιμωρούσε. Ξέρω και τον προπονητή τους και πως τους αρέσει πολύ να τρέχουν και να βγαίνουν σε αιφνιδιασμούς. Είχαμε καλές επιστροφές και πήραμε και καλά σουτ, τους "κόψαμε" το συγκεκριμένο στοιχείο».
Η ομάδα δείχνει να έχει ξεκάθαρους ρόλους και ο Πρίντεζης σχολίασε πάνω σ' αυτό: «Δεν γίνονται όλα με μαγικό ραβδί. Ο κόουτς προσπάθησε να μας βάλει κανόνες, αλλά και στη δικιά του φιλοσοφία, ζήτησε από άλλους λιγότερα κι από άλλους περισσότερα, ώστε να κάνει ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορεί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια. Στο σύγχρονο μπάσκετ, αν δεν παίξεις άμυνα απέναντι σε καλές ομάδες, ειδικά εκτός έδρας, δεν έχεις ελπίδες».