Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο ημερήσιο Top 10 του ΝΒΑ, αλλά ξεχώρισε για άλλο λόγο -και δεν ήταν καθόλου ευχάριστος για εκείνον.
Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς τούς οδήγησε μεν στη νίκη επί των Σάρλοτ Χόρνετς, στο «Fiserv Forum», στο πλαίσιο της ελληνικής βραδιάς που διοργάνωσαν τα «ελάφια». Πρωταγωνίστησε σε ουκ ολίγες εντυπωσιακές φάσεις, η μία εξ αυτών μάλιστα βρέθηκε και στο βίντεο με τις δέκα καλύτερες στιγμές από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/01) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
https://www.youtube.com/watch?v=eqUgImNikC8
Ωστόσο, για άλλο λόγο έγινε… viral στο διαδίκτυο. Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου έκλεψε την μπάλα, ξεχύθηκε μόνος του στον αιφνιδιασμό, αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο εντυπωσιακό κάρφωμα που θέλησε να κάνει.
https://www.youtube.com/watch?v=bVSUJQxJk4Y