27.7 C
Athens
Τετάρτη, 2 Ιουλίου, 2025

Γιασικεβίτσιους : «Δεν είχαμε σεβασμό στις καταστάσεις 50-50»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αφού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον Ρικ Πιτίνο, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν, αλλά και στους 94 πόντους που πετυχαίνει για πρώτη φορά φέτος η ομάδα του εκτός έδρας.

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα του δεν είχε σεβασμό στις καταστάσεις 50-50, κάτι που θα συζήσει με τους παίκτες του σε κλειστές πόρτες :

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Πιτίνο. Το ματς καθορίστηκε από τις λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε όταν το ματς κρίνεται από μικρές λεπτομέρειες. Θέλαμε να κατεβάσουμε την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τα καταφέραμε. Γι' αυτό και ηττηθήκαμε. Αυτά είναι λίγο - πολύ». 

Για τα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση: «Έγιναν πολλά. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό. Βάλαμε 94 για πρώτη φορά εκτός έδρας. Θα έπρεπε να κερδίσουμε με 94 πόντους. Δεν είχαμε σεβασμό στις καταστάσεις 50-50, γεγονός που σε ματς δύο πόντων επηρεάζει την εξέλιξη. Θα μιλήσουμε γι' αυτά πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αν μου λέγατε πως θα δεχτούμε 96 πόντους., θα έλεγα πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει εύκολα. Κάναμε καλό παιχνίδι στην επίθεση, σε αντίθεση με την άμυνά μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ