16.1 C
Athens
Σάββατο, 24 Ιανουαρίου, 2026

Έτοιμο δηλώνει το Βελιγράδι για την τελική φάση της Ευρωλίγκας

Αρκετές πόλεις θέλουν να φιλοξενήσουν την τελική φάση της Ευρωλίγκας, και έτσι μετά την Θεσσαλονίκη, και το Βελιγράδι ερίζει να την διοργανώσει, αν φυσικά αποφασιστεί η συνέχεια.

Ο αναπληρωτής δήμαρχος Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς, μιλώντας στο «Mozzartsport» επιχειρηματολόγησε για τους λόγους που πρέπει να ανατεθεί η διοργάνωση στην πόλη του :

«Με την υποστήριξη του προέδρου Βούτσιτς και του Πρωθυπουργού Μπρνάμπιτς, θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες στο Βελιγράδι. Τόσο στην μεταφορά τη ομάδων όσο και στα ιατρικά τεστ. Μιλήσαμε και με ξενοδοχεία που έχουν κάνει μοναδικές προσφορές ενώ ειδοποιήσαμε σχετικά και την Euroleague», για να προσθέσει:

«Σεβόμαστε τις πόλεις που θέλουν την διοργάνωση και οι οποίες είναι μεγαλύτερες και πιο πλούσιες. Όμως θέλουμε και εμείς το ίδιο και έχουμε τους λόγους μας. Μιλάμε για 17 ακόμη ομάδες οι οποίες θα πρέπει να έρθουν εδώ 15 μέρες πριν από τις 4 Ιουλίου και να κάνουν την δική τους καραντίνα. Οπότε 40 μέρες όπου θα βρεθούν 3.000-4.000 άνθρωποι στο Βελιγράδι. Παίκτες, προπονητές, staff, Μάνατζερ, σκάουτερ, σπόνσορες και δημοσιογράφοι. Μιλάμε για ζωντανές μεταδόσεις περισσοτέρων από 60 αγώνων. Θα δείξουμε ότι είμαστε ο ασφαλέστερος προορισμός για όλους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ