Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Πανιωνίου με 79-72 από τη Λιετκαμπέλις στην 8η αγωνιστική του EuroCup.
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε την υψηλή πίεση που υπάρχει στην ομάδα μετά τις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και τα πολλά χαμένα ελεύθερα σουτ απέναντι στη λιθουανική ομάδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Λιετκαμπέλις για τη νίκη. Δυστυχώς στις κρίσιμες στιγμές δεν αντιδράσαμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πίεση στην ομάδα, πολλή πίεση, είναι προφανές ότι χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και λει απς στις κρίσιμες στιγμές. Έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ και χάσαμε. Τελείωσε αυτό το ματς και πρέπει να συνεχίσουμε, αυτό είναι το μπάσκετ. Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι είναι απογοητευμένοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να κάνουμε το step up στο παιχνίδι του Σαββάτου και να νικήσουμε στο ματς του πρωταθλήματος».








