Wild card δια… συγχωνεύσεων
Η μία δεδομένη κενή θέση για την ερχόμενη Elite League έχει σημάνει... συναγερμό σε πολλές πόλεις και ομάδες.
Η κατηγορία έχει γίνει άκρως ελκυστική, οι δύο ομάδες που ανέβηκαν ενώ έπεσε μία από τη GBL αφήνουν εκ των πραγμάτων μια θέση κενή και οι… μνηστήρες έχουν κάνει ουρά. Η wild card βέβαια είναι μία και δε… φτάνει για όλους, όμως κάποιοι έχουν αρχίσει να αναζητούν και άλλους τρόπους για να βρεθούν στην κατηγορία, προκειμένου να μην “κρέμονται” από τη διαδικασία που σίγουρα θα αφήσει κάποιους εκτός νυμφώνος.
Μια… πόρτα ήδη χτύπησε για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο συγχώνευσης, πιο σωστά απορρόφησης. Οι ενδιαφερόμενοι έμαθαν από τον περίγυρο ότι η ομάδα στην οποία απευθύνθηκαν συζητάει το ενδεχόμενο να κλείσει τον, μεγάλο και με αρκετές επιτυχίες, κύκλο της στο μπάσκετ και ψάχνουν να βρουν αν και τι ισχύει και αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος.
Οπως και να ‘χει, η περίπτωση παρουσιάζει ενδιαφέρον και δείχνει ίσως και έναν… δρόμο και σε άλλους που ενδιαφέρονται για την Elite League αλλά βλέπουν τον μεγάλο ανταγωνισμό για την “κάρτα”.