28 C
Athens
Παρασκευή, 6 Ιουνίου, 2025

Βρούτσης: «Περάσαμε τον κάβο»

Το χαμόγελο του Γιάννη Βρούτση μαρτυρούσε την ικανοποίησή του για το αίσιο τέλος της περιπετειώδους διαπραγμάτευσης με τους ιδιοκτήτες των "αιωνίων" που έφεραν εν τέλει συμφωνία για τη συνέχιση των τελικών της GBL. Το ίδιο και οι δηλώσεις του.

«Ευχαριστούμε θερμά τις διοικήσεις των δύο ιστορικών ομάδων που έχουν χαρίσει περήφανες στιγμές στην Ελλάδα  και προσωπικά τους ιδιοκτήτες, τους κυρίους Αγγελόπουλους και τον κύριο Γιαννακόπουλο για τη θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα της Πολιτείας.

Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος σε ασφαλές κλίμα.

Εγιναν συζητήσεις σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα. Περάσαμε τον κάβο. Δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια και το ευ αγωνίζεσθαι, με την παρουσία και των ιδιοκτητών στους αγώνες στις έδρες των ομάδων του για να διασφαλίζουν αυτό. Και οι δύο πλευρές εγγυόνται την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ