Στο κομβικό, όπως αποδείχτηκε, σημείου του μοναδικού προβαδίσματος του Άρη, στο 26ο λεπτό του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στάθηκε ο Νίκος Βετούλας μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ. Δεν έκρυψε μάλιστα τα παράπονα του από κάποιους παίκτες που επιχείρησαν να πάρουν το παιχνίδι με... ηρωικό μπάσκετ.
«Στην μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, παίξαμε εγωιστικά, δεν ήμασταν όπως έπρεπε, δεν είχαμε ομαδική δουλειά. Κάναμε καλή δουλειά στα ριμπάουντ, αλλά και στον «τρανζίσιον» του ΠΑΟΚ, αυτό μας έδωσε δικαίωμα στο πρώτο μέρος να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Δεν παίξαμε καθόλου έξυπνα στο 43-46 το οποίο έγινε πολύ γρήγορα 55-49, δεν κρατήσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Η κακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος φαίνεται από το γεγονός πως στο πρώτο μέρος είχαμε 10 ασίστ και 6 λάθη, τελειώσαμε τον αγώνα με 13 ασίστ και 16 λάθη».
Ο Βετούλας μίλησε για λάθος νοοτροπία: «Ήταν καθαρά δικές μας αποφάσεις, τα λάθη που μας κόστισαν, δεν μας πίεσε ο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες έδειξαν λάθος νοοτροπία, κάποιοι πήγαν να κερδίσουν το παιχνίδι… ηρωικά και μας τιμώρησε ο ΠΑΟΚ. Δεν κρατήσαμε το παιχνίδι όταν έπρεπε, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται» και κατέληξε σχετικά με το αν θα άλλαζε κάτι στο κομμάτι της προετοιμασίας από πλευράς τακτικής: «Το ίδιο ακριβώς θα έκανα, είναι κάποια πράγματα συγκεκριμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι στις πρώτες ομάδες στα επιθετικά ριμπάουντ, έχει έναν πόντο ανά επιθετικό ριμπάουντ. Τακτικά θα έκανα το ίδιο, δεν μπορώ να βάλω μυαλό σε κάποιον μέσα στον αγώνα».
Λίγο νωρίτερα είπε στην ΕΡΤ...