Ο Πανιώνιος κέρδισε το Περιστέρι, και θέλει μια ακόμη νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ώστε να ολοκληρώσει στην έκτη θέση της GBL τη χρονιά της επιστροφής του στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Δημήτρης Τσαλδάρης μιλώντας στους παίκτες του στα αποδυτήρια μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους και έδωσε το σύνθημα για το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς:
«Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Παλέψαμε απέναντι σε διάφορες συνθήκες. Πρώτα από όλα ήμασταν σχεδόν 20 ημέρες χωρίς αγώνα και είναι πολύ δύσκολο αυτή την περίοδο να κάνεις μόνο προπονήσεις.
Όμως προσεγγίσαμε το παιχνίδι με τη σωστή νοοτροπία, βελτιωθήκαμε στους τομείς που επισημάναμε στη διάρκεια του ημιχρόνου και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους. Άλλη μία νίκη.
Άλλη μία νίκη για να κλείσουμε τη σεζόν όπως πρέπει, στην 6η θέση. Ρεπό αύριο, ξακούραση, προπόνηση τη Δευτέρα, προπόνηση την Τρίτη και πάμε. Άλλο ένα παιχνίδι. Συγχαρητήρια».