26.6 C
Athens
Τετάρτη, 21 Μαΐου, 2025

Trikala Basket: Τζένεραλ μάνατζερ ο Αναστασιάδης σε εποχή Μάνσφιλντ (pic)

Την εποχή Μπομπ Μάνσφιλντ στο μπάσκετ των Τρικάλων σηματοδοτεί η έναρξη της συνεργασίας των Θεσσαλών με τον Αλέξανδρο Αναστασιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του General Manager της ομάδας.

Ο νυν τζένεραλ μάνατζερ είχε αναλάβει τις επαφές μεταξύ των δυο πλευρών, εξετάζοντας παράλληλα και τα οικονομικά στοιχεία.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Αναστασιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του General Manager της ομάδας.

Ο κ. Αναστασιάδης διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού, έχοντας διατελέσει Team Manager σε ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, όπως οι ΚΑΕ Άρης και Ηρακλής. Έχοντας εργαστεί στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος της Basket League και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το Basketball Champions League και το FIBA Europe Cup, έχει αποκτήσει σημαντικές οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες.

Παράλληλα, αξιοσημείωτη είναι και η ακαδημαϊκή του πορεία. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με εξειδίκευση στα Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά, έχει ολοκληρώσει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα της Διοίκησης Αθλητισμού και των Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας και είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τον καλωσορίζουμε θερμά στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ