Ο Κώστας Σκρέτας ήταν διαχρονικά ο μπροστάρης των επιτυχιών των ομάδων των Τρικάλων, και έτσι έπραξε και με τα Trikala Basket, τα οποία είδε να αγωνίζονται πέρυσι για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Elite League πριν φύγει από τη ζωή με αιφνίδιο τρόπο.
Πλέον, και με τον Μπομπ Μάνσφιλντ να αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει μετά τον Ηρακλή και άλλη ομάδα στην ίδια κατηγορία η Θεσσαλική ομάδα θέλει να συνεχίσει και φέτος με την ίδια πετυχημένη συνταγή.
Στόχος
Όλο το ρόστερ τους άλλαξαν οι Θεσσαλοί, με μοναδικό παραμένοντα τον Παναγιώτη Αργυρούλη.
Από τον ρούκι προπονητή Νίκο Καμπούρη, ως τους νεοφερμένους Θοδωρή Τσαφαρά, Κυριάκο Κολσούζογλου, Αλέξανδρο Κοκορέλη, Διονύση Τάταρη, Γιώργο Γαρέζο, Ρένο Μπαλό, Νικ Γκαζέλας και Κωνσταντίνο Πηλίτση η φετινή ομάδων των Τρικάλων αποτελεί στοίχημα για το που θα στοχεύσει, έχοντας ως βασική έννοια της τη παραμονή.
Προπονητής – Νίκος Καμπούρης
Ο 33χρονος προπονητής και υιός του Αργύρη Καμπούρη βρισκόταν εδώ και κάποια χρόνια στις υποδομές του Ολυμπιακού ως προπονητής, ενώ πέρυσι και ως υπηρεσιακός καθοδήγησε για πρώτη φορά τον Ηρακλή.
Στη συνέχεια βρέθηκε στο τεχνικό τιμ του Αθηναϊκού και στην Α1 Γυναικών, για να αναλάβει τη πρώτη του αποστολή ως head coach.
Ξένοι
Στην Ελλάδα επέστρεψε μετά από τρία χρόνια ο έμπειρος φόργουορντ Ντεβόν Ουάσιγκτον, που έχει αγωνιστεί στη GBL με Κύμη και Λάρισα.
Δεύτερος ξένος ο 26χρονος Αμερικάνος γκαρντ Γιόβαν Μπλάκσιρ που πήρε τη θέση του Ράιλαν Τζόουνς που αποχώρησε λόγω τραυματισμού στη προετοιμασία των Θεσσαλών. Ο νεοφερμένος γκαρντ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.
δρα: Kατσιμήδειο, Κατσιμίδου 50, Χωρητικότητα 2.500 Θέσεις
Αναλυτικά το ρόστερ: