Aa
TEXT SIZE

Οι… κοινοί θνητοί κάνουν σχέδια και εναλλακτικά πλάνα, αλλά στην πλειοψηφία τους για την ώρα επί χάρτου. Οχι μόνο επειδή το χρήμα που κυκλοφόρησε έχει κάνει και τις τιμές να ανέβουν, σε επίπεδο απαιτήσεων τουλάχιστον στις πρώτες επαφές, στα ύψη όσο επειδή θεωρείται δεδομένο πια το ότι όταν “κάτσει η σκόνη” των μαζικών κινήσεων, θα υπάρχει πληθώρα παικτών που… δε θα χωράνε.

Το “ταμείο” θα γίνει στην τελική καταμέτρηση των διαβατηρίων, αφού με όλα τα σημάδια να οδηγούν στη διατήρηση των έξι ξένων στη GBL, οι ομάδες θα χρειάζονται Ελληνες παίκτες και με ρόλο, τουλάχιστον για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οπως και να ‘χει, πάντως, οι λίστες με τους πιθανούς δανεικούς ήδη κυκλοφορούν προς πολλές κατευθύνσεις και οι επίσης πιθανοί ενδιαφερόμενοι που τους καλοβλέπουν ετοιμάζουν τα επιχειρήματά τους ώστε όταν υπάρξει πρόσφορο περίδο να επιχειρήσουν να υπερισχύσουν έναντι των… ανταγωνιστών.