26.4 C
Athens
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου, 2025

Τα Ανω Λιόσια στην… Ανω Μερά

Η Sunel Arena των Ανω Λιοσίων... εμφανίζεται περισσότερο από κάθε άλλο γήπεδο στο πρόγραμμα της GBL, αλλά κάποιες φορές τα φαινόμενα απατούν.

Η έδρα της ΑΕΚ στα χαρτιά είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει και την ομάδα της Μυκόνου, όμως, κατά πάσα πιθανότητα τα Ανω Λιόσια θα μετατραπούν εξ αρχής σε... Ανω Μερά. Η Μύκονος μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής, έχει δύο αναμετρήσεις εκτός έδρας και είναι για πρώτη φορά γηπεδούχους στις 26/10 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και με έδρα στα χαρτιά τη SUNEL Arena.

Το παιχνίδι αυτό, όμως, μπορεί να αποκτήσει τον τίτλο του "ιστορικού" και να είναι όντως το πρώτο της μεγάλης κατηγορίας που θα γίνει στο νησί. Οι εργασίες "μεταμόρφωσης" του γηπέδου υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τότε και η Μύκονος, που έκανε όλη την προετοιμασία σε... ξένους τόπους, να επιστρέψει στο "σπίτι" της και να απολαύσει μαζί με τον κόσμο της και στην υπέροχη ατμόσφαιρα που όλοι μαζί ξέρουν να δημιουργούν, τις μεγάλες μπασκετικές στιγμές που έρχονται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ