12.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Σορτς: «Τα πάντα είναι στο μυαλό, με τέτοια νοοτροπία μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για τη μεγάλη νίκη (85-92) του Παναθηναϊκού στην έδρα της Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν σπουδαίος με 15 πόντους και 10 ασίστ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ηταν μια μεγάλη ομαδική νίκη. Ολοι πρόσφεραν απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα και σε αυτό το περιβάλλον. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι με την ίδια αυτοπεποίθηση.

«Είναι μια διαδικασία ωρίμανσης. Είχαμε κάποιες σκληρές ήττες και μαθαίνουμε. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο σήμερα, όμως δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε στο δεύτερο και πήραμε μια μεγάλη τόνωση αυτοπεποίθησης. Με αυτή τη νοοτροπία, αν τη δείχνουμε σε όλο το ματς, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Τα πάντα έχουν να κάνουν με το μυαλό. Με μια τέτοια ταλαντούχα ομάδα όπως η δική μας, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Σήμερα τα έδωσα όλα. Και βλέπεις τι σου δίνει το κάθε παιχνίδι, Σβήνεις ότι έγινε και προχωράς».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό γνώριζα την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε λίγο τώρα, έχουμε ένα ματς στην Ελλάδα και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας κόντρα στον Ολυμπιακό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ