11.8 C
Athens
Δευτέρα, 3 Μαρτίου, 2025

Σίξερς: Κέρδισαν τους Ουόριορς με παίκτη-έκπληξη (vids)

Τέλος στο αρνητικό σερί, εννέα ηττών, έθεσαν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς με τη νίκη τους με 126-119 επί των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Wells Fargo Center».

Οι 76ers ανέκοψαν τους «πολεμιστές» που προέρχονταν από πέντε διαδοχικές νίκες έχοντας πρώτο σκόρερ τον Κουέντιν Γκράιμς, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ με 44π., συν έξι ριμπάουντ και τρία κλεψίματα.

Ο Κέλι Ούμπρε Τζ. είχε άλλους 20π., ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε 18π., έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ και ο Πολ Τζορτζ 17π., οκτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Double double με 10π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ έκανε ο Αντρέ Ντράμοντ και ο Ταϊρίς Μάξεϊ περιορίστηκε στους 5π. με 2/14 σουτ εντός παιδιάς, ωστόσο μοίρασε έντεκα ασίστ.

O Στεφ Κάρι με 29π., πέντε ριμπάουντ και δεκατρείς ασίστ, ο Κουίντεν Ποστ με 16π. και εννέα ριμπάουντ και ο Γκάρι Πέιτον με 15π. και εφτά ριμπάουντ δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα της ομάδας τους. Ο Μπράντιν Ποντζιέμσκι έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του, με 5π. και έξι ριμπάουντ, το ίδιο και ο Μπάντι Χιλντ (6π.).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ