14.7 C
Athens
Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025

Σφαιρόπουλος: «Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν συναισθήματα, πρέπει να είσαι σαν έναν… κατά συρροή δολοφόνο»

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε χθες (28/3) το βράδυ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι και έτσι θα πρέπει να προσέξει ακόμη και για την εξάδα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για μια ακόμη φορά σε στάθηκε σε τυπικές δηλώσεις, αναφέροντας ότι με την Ευρωλίγκα δεν θα πρέπει να έχει συναισθήματα:

«Δεν είμαι λυπημένος. Πρέπει να μην έχω συναισθήματα στην Euroleague, να είμαι σαν έναν... κατά συρροή δολοφόνο. Αν αρχίσω να "κλαίω" τώρα μαζί με τους παίκτες μου, τότε θα χάσουμε το επόμενο ματς.

Σίγουρα, είμαι ευχαριστημένος με το πώς παλέψαμε, αλλά δεν είμαι χαρούμενος με το πώς παίξαμε στο ξεκίνημα του αγώνα. Δεν μας προκάλεσε έκπληξη η άμυνα ζώνης, που χρησιμοποιεί συχνά η Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και το πληρώσαμε. Δεν ήμασταν επιθετικοί στην άμυνά μας και δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ