Οι Μπόστον Σέλτικς έβαλαν μόλις τρεις πόντους στα τελευταία 6.20’ στο «Amway Center» και μοιραία γνώρισαν την ήττα με 113-98 από τους Ορλάντο Μάτζικ.
Οι «Κέλτες» προέρχονταν από εννέα διαδοχικές νίκες, αλλά την… πάτησαν από τους Πάολο Μπανκέρο (23π., πέντε ριμπάουντ), Ουέντελ Κάρτερ Τζ. (21π., έντεκα ριμπάουντ) και Κόουλ Άντονι (18π., πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ). Από 26π. έβαλαν οι Τζέισον Τέιτουμ (μαζί με έξι ριμπάουντ, εφτά ασίστ) και Τζέιλεν Μπράουν.
Οι Σικάγο Μπουλς υποδέχθηκαν στο «United Center» τους Ατλάντα Χοκς και τους κέρδισαν με 111-100, με τον Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν να «σταματάει» στους 26π. και τις έξι ασίστ, το Ζακ Λαβίν στους 20π. και τα έξι ριμπάουντ, τον Πάτρικ Ουίλιαμς στους 18π. και τα δέκα ριμπάουντ και το Νίκολα Βούτσεβιτς στους 14π. και τα δεκαεφτά ριμπάουντ. Ο Ντεζούντε Μάρεϊ με 20π. και εφτά ριμπάουντ, ο Τρέι Γιανγκ με 21π. και δεκατρείς ασίστ και ο Κλιντ Καπέλα με 16π. και δώδεκα ριμπάουντ δεν «έφθασαν» για τα «γεράκια» ώστε να αποφύγουν την ήττα.
Στις νίκες επέστρεψαν οι Σακραμέντο Κινγκς, 133-100 τους Μέμφις Γκρίζλις στο «Golden 1 Center», χάρη στους 24π. του Τρέι Λάιλς, τους 20π. των Χάρισον Μπαρνς και Κίγκαν Μάρεϊ και τον «τριπλό» Ντομάντας Σαμπόνις, με 14π., δέκα ριμπάουντ και έντεκα ασίστ. Από τις «αρκούδες» ο Ντέσμοντ Μπέιν είχε 21π. και ο Τζάρεν Τζάκσον Τζ. 19π., ενώ δεν έπαιξε ο Τζα Μοράντ.








