26.6 C
Athens
Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025

Ψυχικό: Στην ΑΕΨ και ο Ζορμπάς (pic)

Μια ακόμη προσθήκη για το Ψυχικό το οποίο συμφώνησε με τον Θωμά Ζορμπά (2,05 – 21 ετών).

Ο 21χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε τη περσινή σεζόν στην Elite League με τον Έσπερο Λαμίας έχοντας 6,4 πόντους κατά μέσο όρο και 5,2 ριμπάουντ.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της Α.Ε Ψυχικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Θωμά Ζορμπά και τον καλωσορίζει στην «οικογένεια» της.

Ο Θωμάς Ζορμπάς γεννήθηκε στις 18/02/2004, έχει ύψος 2.05 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Ίκαρου Καλλιθέας και γρήγορα μεταπήδησε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Σαν ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του, αποτέλεσε μέλος των μικρών εθνικών ομάδων και το 2023 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 , με την Εθνική ομάδα Νέων-Ανδρών.

Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα του Εσπέρου Λαμίας στο πρωτάθλημα της Elite league. Σε 29 αγώνες με την ομάδα της Λαμίας είχε 6.2 πόντους μ.ο και 5.1 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος κάτι περισσότερο από 17 λεπτά ανά παιχνίδι .

Ο 21χρονος σέντερ έχει αγωνιστεί ακόμα με τις ομάδες του Γ.Σ Αμαρουσίου, Ηρακλή και Ερμή Σχηματαρίου.

Θωμά καλώς ήρθες !!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη psychiko basketball club (@psychikobc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ