33.6 C
Athens
Πέμπτη, 12 Ιουνίου, 2025

Πορφύρας: Παπαδόπουλος, Γρηγορόπουλος και Γεωργόπουλος οι πρώτοι (pic)

Στις τρεις πρώτες του ανανεώσεις έφτασε ο Πορφύρας που κράτησε στο «Π.Σαλπέας» τους Γιώργο Παπαδόπουλου (1,84 – 36 ετών), Αδαμάντιο Γρηγορόπουλο (1,85 - 22 ετών) και Θεόδωρος Γεωργόπουλος (1,93 – 21 ετών).

Ο 36χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος στη πρώτη του χρονιά στην ομάδα του Πειραιά αποτέλεσε τον πρώτη σκόρερ του Πορφύρα με 14,1 πόντους ανά αγώνα και 20 εύστοχα τρίποντα.

Ο 22χρονος Αδαμάντιος Γρηγορόπουλος θα συνεχίσει και αυτός για δεύτερη σεζόν, έχοντας στη πρώτη του σεζόν 1,2 πόντους ανά αγώνα και 2 τρίποντα, όπως και 21χρονος γκαρντ, Θεόδωρος Γεωργόπουλος με 1 πόντο ανά αγώνα και 2 τρίποντα.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή του ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ @g.papi7 !

Ο αρχηγός της ομάδας ηταν καθοριστικός κατά την περσινή περίοδο ώστε η ομάδα μας να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της χρονιάς και να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της.

Όλη η οικογένεια του Συλλόγου του ευχόμαστε να έχει μια πολύ καλή χρονιά με επιτυχίες!!

Η Διοίκηση του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ ανακοινώνει την ανανέωση του αθλητή ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ @_.gr1goropou7os._

Ο νεαρός Γκαρντ, θα αποτελέσει και φέτος ένα σημαντικό κομμάτι του πλάνου της ομάδας για την επόμενη σεζόν και όλοι στην οικογένεια του συλλόγου του ευχόμαστε να έχει μια καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες!

-Ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 21χρονο ύψους 1,93cm Forward ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ @thodorisg.__

Όλη η οικογένεια του συλλόγου του ευχόμαστε καλή σεζον και πολλές επιτυχιες!!!

».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ