Οι Ντιτρόιτ Πίστονς κέρδισαν με 133-122 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς μες στη «Little Caesars Arena» και τερμάτισαν το αρνητικό σερί που είχαν κόντρα στους εκπροσώπους του Οχάιο δώδεκα ηττών.
Τα «πιστόνια» έγιναν μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που τριπλασίασε τις νίκες της εν συγκρίσει με την περσινή σεζόν. Φέτος έχουν ήδη 42 και πέρυσι είχαν δεκατέσσερις. Η άλλη ήταν οι Σάρλοτ Χόρνετς (21 αντί εφτά, 2011-2013).
Ο Κέιντ Κάνινγκχαμ απουσίασε για τρίτο διαδοχικό ματς, αλλά ήταν εκεί ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ. με 32π., ο Οσάρ Τόμπσον με 18π. και δέκα ριμπάουντ, ο Τζέιλεν Ντούρεν με 16π. και δεκατρία ριμπάουντ, ο Μαλίκ Μπίσλεϊ με 19π. και ο Ντένις Σρέντερ με 17π., εφτά ριμπάουντ και δέκα ασίστ.
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 38π. και πέντε ριμπάουντ και ο Ντάριους Γκάρλαντ με 21π., πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα της ομάδας τους, που προερχόταν από σερί τριών νικών.
Στους υπόλοιπους αγώνες σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Μιλγουόκι Μπακς-Νιου Γιορκ Νικς 107-116
Μπρούκλιν Νετς-Λος Άντζελες Κλίπερς 100-132
Τορόντο Ράπτορς-Σάρλοτ Χόρνετς 108-97
Νιου Ορλίνς Πέλικανς-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 95-111
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Φοίνιξ Σανς 124-109
Ντένβερ Νάγκετς-Γιούτα Τζαζ 129-93