13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πεύκη: Τα ηνία στον Μπάρτζο και «μύλος» με την αιχμηρή ανακοίνωση του προηγούμενου ΔΣ (pic)

Ο Γιάννης Παύλος αποχώρησε από τον πάγκο της Πεύκης, αφήνοντας με ανακοίνωση του αιχμές για τη διοίκηση, κάτι που έπραξε και το προηγούμενο ΔΣ, αναλύοντας την δική του οπτική μέσω επιστολής στην ιστοσελίδα «www.thessi.gr» την οποία και παραθέτουμε αυτούσια.

Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος της ανδρικής ομάδας, ο Λάμπρος Μπάρτζος, που πρόσφατα αποχώρησε από την ΦΕΑ, θα αναλάβει το τιμόνι από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Στις 20 Δεκεμβρίου 2023 εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τις εξόφθαλμα παράνομες διαδικασίες που ακολούθησε η «ομάδα Κωνσταντίνου» στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Α.Ο. Πεύκης τον Ιούλιο του 2023. Εν αναμονή της απόφασης, που ευελπιστούμε ότι θα δικαιώσει τις απόλυτα τεκμηριωμένες ενστάσεις μας, βιώνουμε μία παρατεταμένη και συνεχώς επιδεινούμενη πραγματικότητα που έχει οδηγήσει τον ιστορικό «Α.Ο. Πεύκης» σε μία αγωνιστική, οικονομική και διοικητική πρωτοφανή και μη αναστρέψιμη κατάσταση, τουλάχιστον για την τρέχουσα περίοδο.

              Ειδικότερα, όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα:

Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, πρωταθλήτρια την προηγούμενη περίοδο και με πρωταγωνιστικές βλέψεις και την τρέχουσα, έχει ήδη υποβιβασθεί από τον 1ο γύρο έχοντας μέχρι σήμερα συγκεντρώσει μόλις 3 βαθμούς σε 17 αγώνες. Η «διοίκηση Κωνσταντίνου» από την πρώτη στιγμή διέλυσε την ομάδα, απολύοντας τους προπονητές χρησιμοποιώντας και βίαιες μεθόδους, ενώ αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές ως αποτέλεσμα της οικονομικής αβεβαιότητας και των ενεργειών  που χρησιμοποίησε η νέα Διοίκηση . Στη συνέχεια έφεραν με δική τους επιλογή και διθυραμβικά δελτία τύπου προπονητές, τεχνικούς διευθυντές και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο σύνολό τους αποχώρησαν και αυτοί για τους ίδιους λόγους. (απλήρωτοι και ομάδα χωρίς αγωνιστική προοπτική). Τελευταία ‘’επιτυχία’’ τους η πρόσληψη προσώπου, ως γενικού διευθυντή για όλα τα τμήματα με ιστορικό που εγείρει πολλά ερωτηματικά για τα προσόντα του  και για ποιο λόγο τον επέλεξαν.

Οι ακαδημίες του ποδοσφαιρικού τμήματος, καμάρι του συλλόγου τα προηγούμενα χρόνια, έχουν περιέλθει σε αγωνιστική και αθλητική παρακμή παρά τις προσπάθειες της «Διοίκησης Κωνσταντίνου» να το διαψεύσει με παραπλανητικά στο περιεχόμενο δελτία τύπου . Οι προπονητές παραμένουν απλήρωτοι έχοντας ήδη πραγματοποιήσει ήδη στάση εργασίας . Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου θυμίζει παιδική χαρά με τα τόσα παιδιά να προσπαθούν να προπονηθούν σε ελάχιστο χώρο. 

Στα τμήματα της καλαθοσφαίρισης, αντρικά και γυναικεία, η κατάσταση είναι παρόμοια.       Οι προπονητές είναι απλήρωτοι από τον Οκτώβριο με αποτέλεσμα να παραιτηθούν και να προβούν σε αιχμηρές δηλώσεις κατά της «Διοίκησης Κωνσταντίνου». Πρόσφατα παραιτήθηκε όλο το τεχνικό τμήμα της ανδρικής ομάδας ,η οποία είχε  μηδενιστεί στον πρώτο αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου Πεύκης  μια και δεν είχε  φροντίσει για τις απαραίτητες εργασίες η «νέα Διοίκηση». Η γυναικεία ομάδα κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό, λόγω της μη συμμετοχής, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στις κατηγορίες νεάνιδων και κορασίδων. Ακόμα και ο Κώστας Παταβούκας , που είχε παρουσιαστεί  με διθυραμβικό τρόπο, ως τεχνικός διευθυντής έχει ήδη αποχωρήσει διαπιστώνοντας το μπάχαλο. Οι ομάδες αγωνίζονται πλέον , χωρίς να συνοδεύονται από κάποιο μέλος της «Διοίκησης Κωνσταντίνου», παρουσιάζοντας μια θλιβερή εικόνα.

Τα ίδια ισχύουν και για τα υπόλοιπα τμήματα , με αποκορύφωμα το στίβο που δε λειτουργεί από την αρχή της περιόδου με ευθύνη της «φερόμενης νέας Διοίκησης».

               Όσον αφορά στην οικονομική διαχείριση:

Αν και είχαν εξαγγείλει ότι οι συναλλαγές για  την πληρωμή των συνδρομών θα γινόταν αυστηρά και μόνο μέσω τραπέζης αυτό στην πράξη δε συνέβη ποτέ. Αντίθετα υπάρχουν τεκμήρια όπου δίδονται αποδείξεις είσπραξης χωρίς σφραγίδα, αρίθμηση και υπογραφή! Για τις συμμετοχές στα τουρνουά και στις αγορές αθλητικών στολών δεν εκδίδεται ούτε απλή απόδειξη.  

Αλήθεια τα έσοδα που προέρχονται από τις ακαδημίες και τις χορηγίες με δεδομένη την ασυνέπεια πληρωμών σε προπονητές και παίκτες όλων των αγωνιστικών τμημάτων που έχουν διατεθεί;  Αν υποτεθεί ότι στις ακαδημίες ποδοσφαίρου μετέχουν τουλάχιστον 400 παιδιά (όπως υποστηρίζει η «Διοίκηση Κωνσταντίνου») δημιουργούνται έσοδα περίπου 10.000 ευρώ σε μηνιαία βάση. Καμία διαφάνεια και λογοδοσία για το πώς έχουν χρησιμοποιηθεί τα σημαντικά αυτά έσοδα παρά τη δέσμευση του ίδιου του κ. Κωνσταντίνου για ενημέρωση μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Στα κατορθώματα της «νέας Διοίκησης» η απομάκρυνση του ιστορικού χορηγού του Α.Ο. Πεύκης αν και έτυχε της οικονομικής στήριξής του μέχρι και τα τέλη του 2023.

Όσον αφορά στα διοικητικά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εκλεγέντα μέλη, τουλάχιστον 8 του διοικητικού συμβουλίου, που ορισμένα

 α) δεν έχουν  κληθεί ποτέ σε συνεδρίαση του Δ.Σ.  β) έχουν εκπέσει της ιδιότητας τους λόγω συνεχούς απουσίας τους από τις συνεδριάσεις  γ) έχουν στείλει  επιστολή παραίτησης  στον  ‘’φερόμενο  πρόεδρο΄΄ .

Πολλά και σοβαρά από όσα έχουν συμβεί στον «Α.Ο. Πεύκης» σχετίζονται άμεσα με την υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου για Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης. Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών εκλογών δεν αναφερθήκαμε καθόλου σε αυτή την παράμετρο, θέλοντας να προφυλάξουμε τον «Α.Ο. Πεύκης»,   και να μην προσφέρουμε δικαιολογίες στον κ. Κωνσταντίνου και στην παρέα του για το πρωτοφανές αδιέξοδο που έχουν οδηγήσει τον ιστορικό μας σύλλογο αλλά και για το εκλογικό αποτέλεσμα της παράταξής του. Η  ΄΄εργαλοποίηση΄΄ του συλλόγου στην μικροπολιτική των δημοτικών εκλογών αποτελεί πρωτοφανή εκτροπή από την λαμπρή του ιστορία !

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε από κοντά όσα συμβαίνουν στον «Α.Ο. Πεύκης» . Ευελπιστούμε στη δικαίωσή μας στα ασφαλιστικά μέτρα, που θα προσφέρει τις δυνατότητες μίας νέας αφετηρίας για το σύλλογο και λογοδοσίας για την «ομάδα Κωνσταντίνου». 

Κατόπιν όλων των ανωτέρω,  καλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας να δραστηριοποιηθούν , προκειμένου να επικρατήσει και πάλι η ομαλότητα και η κανονικότητα στον ιστορικό μας Σύλλογο ‘’ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΥΚΗΣ’’, που ίδρυσαν οι παππούδες και οι γονείς μας και που τόσα χρόνια επιτελεί μόνο αθλητικό και κοινωνικό έργο.

Τέλος, ελπίζαμε αυτοί που έχουν μείνει στη ‘’διοίκηση’’  να  έχουν αντιληφθεί  το τεράστιο κακό που έχουν  προξενήσει  στον Σύλλογό μας και να έχουν αποχωρήσει , όπως έχουν πράξει τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ., με αποχή από όλες τις  δραστηριότητες του Συλλόγου.  

                                          ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ Δ.Σ.

Ιωάννης Ανδριανόπουλος,  Παρασκευή  Βάσσου,  Μαίρη Γρίβα- Μπαζίγου,  Ευστάθιος Κάτσικας,  ΄Οθωνας Κυριακόπουλος,  Νικόλαος Λάζος, Θεόδωρος Μακρυνιώτης,  Σταύρος Μονεμβασιώτης,   Μιχάλης Ξανθόπουλος   Ελεονώρα Παπαδημητρίου,  Παναγιώτης Σουλιώτης,   Δημοσθένης Τσιριγώτης». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ