Ο Δημήτρης Κορκοσούρας (1,87 - 42 ετών, 8 π. - 16 τριπ.) έχει γράψει τη δική του ιστορία με την Πεύκη και αυτό θα συνεχίσει να κάνει στην ομάδα των Βορείων προαστίων, αφού θα παραμείνει και για την νέα χρονιά στην National League 2.
Η Πεύκη συνεχίζει για άλλη μια χρονιά στην National League 2, με τον Γιώργο Γιαννακόπουλο να βρίσκεται εκ νέου στον πάγκο της και την ομάδα των Βορείων προαστίων να βασίζεται σε σταθερές αξίες και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μία από αυτές είναι, φυσικά, και ο Δημήτρης Κορκοσούρας, που θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου.
Ο 42χρονος γκαρντ, που είχε αποχωρήσει το 2022, μετά την άνοδο στην National League 1, για να επιστρέψει πέρυσι, ύστερα από τη θητεία του στην ΑΕ Ρέντη, θα είναι ξανά στις επάλξεις για την Πεύκη, που προχωρά στο σχεδιασμό της για την νέα χρονιά στην τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία.