Η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βαλένθια για την 20η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και επέστρεψε στις νίκες με 100-86.
Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Χουάν Πεναρόγια ανέβηκε στο 11-9, ενώ οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στο 14-6.
🧱𝙀𝙇 𝙈𝙐𝙍𝙊 DE WILLY HERNANGÓMEZ
— Liga Endesa (@ACBCOM) February 9, 2025
BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 😤
📺 @MovistarPlus | @FCBbasket | @willyhg94 #LigaEndesa | #ConectaConTuPasion pic.twitter.com/0wiv9WU9bS
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Κέβιν Πάντερ με 17 πόντους, ενώ 16 πρόσθεσε ο Τσιμέζι Μέτου.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ
Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Γέιδα και με την εντυπωσιακή εμφάνιση του Μάριο Χεζόνια αλλά και το εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο επικράτησε με 95-84.
Έτσι, η ομάδα του Τσους Ματέο ανέβηκε στο 16-4, ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 6-14.
🔁 𝙋𝙖𝙧𝙖 𝙫𝙚𝙧𝙡𝙤 𝙚𝙣 𝙗𝙪𝙘𝙡𝙚...
— Liga Endesa (@ACBCOM) February 9, 2025
Con este TRIPLE, @23Llull entra en los libros de historia de la #LigaEndesa como uno de los únicos tres jugadores que han anotado 1⃣.0⃣0⃣0⃣ triples en #LigaEndesa.
📺 @MovistarBasket | #ConectaConTuPasión pic.twitter.com/kuhvIiL29q
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Μάριο Χεζόνια με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ 17 πρόσθεσε ο Φακούντο Καμπάτσο.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ