16.3 C
Athens
Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025

Παπανικολόπουλος: «Θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να πάρουμε την πρόκριση στην Πάτρα»

Η Καρδίτσα πήρε τη νίκη με 75-74 απέναντι στον Προμηθέα και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπανικολόπουλος μετά το παιχνίδι μίλησε για τα λάθη που έγιναν και έδωσαν το δικαίωμα στους Πατρινούς να επιστρέψουν, ενώ τόνισε πως όλοι θα κάνουν τα πάντα για την πρόκριση.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Έγινε το 1-1 στην σειρά και πάμε στην Πάτρα για το τελικό παιχνίδι. Νομίζω και τα δυο παιχνίδια που έχουμε παίξει είχαν πολύ ένταση και στο προηγούμενο παιχνίδι εμείς γυρίσαμε από τους 18π. και τώρα ο Προμηθέας γύρισε από τους 14π. Ο Προμηθέας έχει παίκτες με ικανότητα και ειδικά ο Ουόκερ μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Θέλει μεγαλύτερη προσοχή και μεγαλύτερη συνέπεια σε όλα, να πάμε στην Πάτρα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε» . 

Για το τι θα αλλάξει στην ομάδα ενόψει του Game 3: Η ανάλυση του παιχνιδιού δεν είναι εύκολη να βγει από τώρα. Θα δούμε το παιχνίδι και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για πάρουμε την πρόκριση στην Πάτρα» 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ